Vandaag was ik bezig met een reading van een overleden man. Het lukte niet echt, er zat geen schot in, ik voelde eigenlijk niet veel. Ik ga morgen verder met de reading maar 1 ding weet ik zeker: dit wordt mijn laatste reading wat betreft (overleden) mensen.
 
Ik ga dus stoppen met readings van (overleden) mensen, readings van (overleden) dieren blijf ik doen evenals energetische huisreinigingen. Ook de dienst Orakelkaart blijft bestaan, de speed consult gaat wel verdwijnen.
 
Ik weet het, het is een hele stap zowel voor mij als voor mijn (aankomende) klanten. Maar waar ik niet meer achter sta, kan ik gewoonweg niet meer doen. Het gevoel is weg, en wat weg is komt niet meer terug. Dat heb ik al eerder ervaren met andere dingen.
 
Ik heb het gevoel dat er iets nieuws op mijn pad gaat komen zodra wij verhuist zijn naar Franeker. Daarom krijg ik deze ingeving, er zal iets weggestoten moeten worden voordat er iets nieuws kan worden aangevuld. Er moet ruimte komen en die ruimte ben ik nu aan het maken.
Mijn huidige website en webshop zullen daarom aankomende dagen worden aangepast. Het zal wat leger worden, maar hé…..wie weet komt er iets voor terug. Dat gaan we de komende maanden vast wel beleven!!
 
Voor nu rest mij iedereen te bedanken die een reading van een (overleden) persoon heeft aangevraagd. Uiteraard ook bedankt voor de mooie reviews, ik ben jullie zeer dankbaar.
 
Wie weet tot de volgende keer maar dan uiteraard met een fotoreading van een (overleden) dier. Of mocht je je huis energetisch willen laten reinigen of je wilt een Orakelkaart, je bent dan nog steeds bij mij op het goede adres, bij Praktijk Havayah.
 
Warme groet Angela.