Dieren en
mensentolk Angela

Mijn naam is Angela van der Ploeg, ik ben o.a.
gespecialiseerd in fotoreading (overleden) dier, (overleden) mens, healing dieren en energetische huisreiniging. U kunt ook een Orakelkaart online aanvragen.

Overzicht Specialisme

Dierentolk

Dieren nemen een bijzondere plaats in gedurende mijn hele leven. Het is dan niet zo verwonderlijk dat ik via foto’s of in real contact in staat ben om te communiceren met dieren.

U kunt bij mij een fotoreading aanvragen van uw (overeleden) huisdier.

Healing bij dieren

Heeft uw dier lichamelijke klachten of is uw dier een herplaatser met veel angst, nervositeit, dan kan magnetiseren van het dier wellicht helpen. De behandeling gebeurd uiteraard bij u thuis, aangezien het dier het beste in zijn eigen vertrouwde omgeving kan blijven.

Stervensbegeleiding dieren

De toegevoegde waarde van stervensbegeleiding voor dieren is om dit proces voor het dier te vergemakkelijken. Maar ook om uw als eigenaar te helpen in die laatste dagen en/of uren, zodat u uw dier datgene kan geven (ondanks uw verdriet) waar hij/zij op dat moment de meeste behoefte aan heeft, namelijk liefde, rust, ruimte en vertrouwen. Ik begeleid dus het dier en u.

Energetische huisreinigen

Alles is energie, overal zit energie, en energie kan blijven hangen in ruimtes door 1001 redenen. Als het om positieve energie gaat is er natuurlijk niks aan de hand. Het wordt echter een ander verhaal als het om negatieve energie gaat die blijft hangen. Ik kan uw woning in dit geval energetisch reinigen en er voor zorgen dat de rust en goede energie terugkeert.

Orakel – inspiratiekaarten

Orakel – inspiratiekaarten worden al eeuwenlang gebruikt om antwoord te krijgen op grote en kleine levensvragen. Wanneer u in een situatie terecht komt die u onzeker maakt of waar u onzeker van geworden bent, is het best mogelijk dat u meer inzicht wenst waarom dit is gebeurt. Ook is het heel normaal dat u op zoek bent naar bevestiging in iets.

Een orakel – inspiratiekaart online kan u hierbij helpen.