Het gaat dan toch echt gebeuren, ik, Angela van der Ploeg van Praktijk Havayah en Steunpunt WordPress verhuist met lief en onze 2 hondjes naar Franeker!Ons huis in Almere is zo goed als verkocht!

Dit houdt wel in dat er verandering in het aanbod komt, want nu wonen we in Almere, van waar we overal heen kunnen. Het ligt centraal en ik kan door heel Nederland (met uitzondering van Zeeland en Limburg) de dienst energetische huisreinigingen uitoefenen. Ik ga uitrekenen tot waar ik deze dienst kan blijven geven.

Verder blijven alle online diensten voor iedereen beschikbaar!

Vanaf half juni ga ik 2 maanden dicht om het een en ander te kunnen regelen, te verhuizen en in te inrichten etc. etc. Dit komt uiteraard op de website te staan. Voor nu kan ik nog opdrachten aannemen maar let op: het is druk en de wachttijd is minimaal 3 weken! It giet oan!

Groetjes Angela van der Ploeg